FABRIKA

WineLynx bar za inspiraciju nalazi se u najnovijem i najinovativnijem beogradskom prostoru za događaje, Fabrici. U Fabrici možete da probate celu WineLynx selekciju vina, ili za inspirativnim barom, ili u udobom salonu.

VIŠE INFORMACIJA

Restoran Langouste

Ekskluzivno fine dining iskustvo u prefinjenom ambijentu. Uz izvrsna, sveža i inovativna jela, u restoranu Langouste možete probati kompletnu ponudu naših vina, od luksuznih penušavaca, do elegantnih belih vina i savršenih crvenih.

VIŠE INFORMACIJA

Jerry restorani

WineLynx jedinstven prosecco, La Fuita, dostupan je u ekskluzivnim Jerry restoranima, na Dedinju i na Novom Beogradu.

VIŠE INFORMACIJA

Restoran Šaran

U najboljem ribljem restoranu u Beogradu možete probati malu ali specijalnu selekciju naših vina, poput organskog prosecca Native, roze penušavca Roseo i veoma elegantnog belog vina Lugana.

VIŠE INFORMACIJA

Restoran Madera

U ovom kultnom beogradskom restoranu možete naručiti sjajni Scriani Valpolicella Classico, uvek dobar izbor za hladne zimske dane.

VIŠE INFORMACIJA

Kalemegdanska Terasa

Restoran sa tradicijom i oaza hedonizma koja se nalazi u srcu starog Beograda. Ovde možete naručiti ekskluzivna WineLynx vina kao što je Scriani Amarone 2010, La Fuita Rive di San Pietro di Barbozza Brut i Rive di San Giovanni Extra Dry, i Scriani Custoza.

VIŠE INFORMACIJA

Campania Trattoria

Wine Lynx vina: Scriani vinicola Amarone, Ripasso i Custoza, i La Fuita Native organski prosecco u ovom sjajnom napolitanskom restoranu, sa autentičnom napolitanskom pizzom i svežim sastojcima!

VIŠE INFORMACIJA

Dobrila Marina

Najbolja atmosfera na reci je @ Dobrila Marina, a uz super provod uvek ide naša Custoza!

VIŠE INFORMACIJA

#winelynx

pratite nas na facebook
pratite nas na twitter